SOCIAL

Customerservice

Heeft u iets bij ons via de website gekocht? Wat leuk, bedankt! Wij hebben drie manieren hoe wij u blij kunnen maken met uw aankoop/pakketje: via een pakketje wat wordt thuisbezorgd (6,95), uw pakketje is op te halen bij ons in de winkel of wij sturen het pakketje gratis voor u op bij een bestelling boven de €50,- (dit gaat automatisch bij het afrekenen).
Mocht u het pakketje in de winkel willen ophalen is ons adres:
Laat 89
1811 EC Alkmaar

 

Let op! Dit retourbeleid geld alleen voor de webshop. Als u iets wilt retourneren in de winkel zelf krijgt u een tegoedbon van ons als de kleding in goede staat is en niet gedragen is. U krijgt dus geen geld terug.

 

Mocht u niet tevreden zijn met een artikel, dan kunt u het binnen 7 dagen aan ons retourneren of melden via de mail op voorwaarde dat het artikel nog in goede staat is (niet gedragen), voorzien is van het originele label en de factuur met aangehechte bon is bijgesloten.
Graag ook de reden van het retour invullen en mocht u een andere maat willen ontvangen dit graag even vermelden op de factuur/aankoopnota.
Retourneren zonder factuur of afzender kunnen wij niet verwerken.
Bewaar de track en trace code tot uw retour is verwerkt.
** let op, retour kosten zijn voor eigen rekening! **
“Moet ik een ontvangstbewijs bij retourneren ontvangen?” Ja
Als u geen ontvangstbewijs ontvangt bij het retourneren, bijvoorbeeld doordat u het inlevert bij een onbemand punt, dan valt het onder uw eigen verantwoordelijkheid.

DID kleding is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van het pakketje.
Wil u ook de reden van het retour invullen en mocht u een andere maat willen ontvangen dit graag even vermelden op de factuur/bon.
We vragen je tijdens de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het product. Ook zullen wij het betaalde bedrag binnen 14 dagen na de ontvangst van retour terugstorten.

Wanneer u een artikel wilt retourneren kunt u het retour sturen naar:
DID Kleding – Laat 89 – 1811 EC Alkmaar

 

Heeft u vragen? Team DID staat u graag te woord via de chatservice: 0644993112 of via ons e-mailadres didkleding@gmail.com

Options

Selecteer