STAY SAFE & COMFY!

Hi,

In deze gekke periode waarin COVID-19 door het land ruist en we uit voorzorg meer binnen zitten dan ooit, maken we het jou natuurlijk graag zo gemakkelijk mogelijk met onze fashionable comfy pakken. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

Ga jij het liefst voor een joggingspak met een oversized broek en een crop top? Dan is de NADIA Jogging helemaal iets voor jou! We hebben dit pak op dit moment nog in twee kleuren: zwart en wit.

Ga jij liever voor een aansluitend pak? Dan past het DIDI-joggingspak meer bij jou! De stof van dit pak is wat dunner dan van de NADIA-jogging waardoor het pak een minder oversized look heeft. Het DIDI-joggingspak is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar: beige, mintgroen, oranje en wit. Ze vliegen de webshop uit, dus hurry!

Last but not least hebben wij ook nog onze JAMIE Satin Two Piece. Met deze two piece kom jij deze dagen zeker fashionable door! De two piece is ook leuk los van elkaar te dragen. We hebben de two piece in vijf verschillende kleuren: oranje, lila, zwart, army groen en beige.

Bestel nu één van onze comfy pakken of een ander fashionable item uit onze webshop en profiteer van gratis verzending met de code FREESHIPPING.

Stay safe & fashionable comfy!

Liefs,
Team DID Kleding

Geef een antwoord