“PARTY EDIT”

Hi,

 

De gezelligste maand van het jaar is weer aangebroken. De maand waarin we weer ongegeneerd mee kunnen bléren met kersthitjes en het huis weer vol hangen met gezelligheid, we love it! Waarschijnlijk staat jouw agenda al volgepland met allerlei leuke feestjes en activiteiten maar dan komt de vraag: wat moet je aan!?  Gelukkig hebben wij ook dit jaar weer een glamorous party collectie voor je samengesteld, we got you covered! We zetten hieronder de leukste looks voor je op een rijtje zodat jullie je alleen nog druk hoeven te maken over de drukke december planning 😉

 

Little Black Dress
You never can go wrong with a little black dress! Ook dit jaar hebben wij weer te gekke varianten op de klassieke little black dress. Ga bijvoorbeeld voor de Ambika Black Lurex Dress, de lurex in deze stof geeft de jurk een extra feestelijke touch.

 

Velvet it is
Een velvet dress mag natuurlijk niet in deze top drie ontbreken. Onze Liv Dress Velvet is een echte eyecatcher! De jurk is niet alleen favoriet door de velvet look, maar tikt ook nog de one shoulder trend aan. Of wat dacht je van de Velvet Pink Pailetten Dress, do we need to say more!?

 

Sparkling items
Last but not least, onze sparkling items! Wat dacht je van de Pailletten Mini Skirt? Deze rok is eindeloos te combineren: kies voor een simpele zwarte top of stijl de rok af met de Metallic Top Black. Wil je jezelf graag van top tot teen in de pailletten heisen? Dan is de Blue Pailetten Dress een match made in heaven!

 

Liefs,
Team DID

Geef een antwoord