“Queen Hearts broeken”

Hi!

Leuk dat je kijkt naar een nieuwe blog van DID Kleding.

In deze blog krijg je wat informatie over de broeken die je nu heel veel ziet bij ons in de winkel en op de webshop: Queen Hearts broeken!

Waarom zijn wij zo gek van deze broeken?

De prijs van deze broeken zijn €34,95 en de kwaliteit die je daarvoor terug krijgt is echt fantastisch. Klanten die in eerste instantie een beetje sceptisch daarover waren zeiden écht allemaal: “Wauw! Ik had inderdaad echt niet verwacht dat de broeken zo lekker zitten en van zulke goede kwaliteit zijn!”

Ook dragen de meiden van het DID team deze broeken met liefde! De broeken zijn verkrijgbaar in de maten XS t/m XL. Er zit heerlijk veel stretch in en let op: draag de broeken zoals de maat die je normaal gesproken ook draagt.

Sommige klanten vragen aan ons: “Moet ik dan niet een maatje kleiner nemen als er veel stretch in zit?” of “Gaat de broek dan niet afzakken?” Wij geven dan als antwoord: “Op het moment dat u een maat kleiner gaat nemen gaat de broek juist meer uitlopen en dan gaat de broek afzakken. Het is het beste om de juiste maat broek te nemen. De maat die u normaal gesproken ook draagt.”

Ben jij al om?

Bedankt voor het kijken naar deze blog en hopelijk zien wij u weer bij de volgende.

Liefs,

Team DID

 

Geef een antwoord