“SIERADEN BIJ DID KLEDING”

Hi!

Leuk dat je weer een blog van ons aan het lezen bent! De vorige blog ging vooral over de nieuwe voorjaarscollectie maar nu gaan we het hebben over onze sieraden.

In de winkel hebben wij heel veel verschillende soorten en maten aan sieraden. In de wat duurdere klasse hebben wij de Juli Dans Jewels waarvan wij hele mooie oorbellen van verkopen die verkrijgbaar zijn als set maar je kan ze ook apart van elkaar kopen dus alleen de creool of alleen de hanger dat mag je helemaal zelf weten. Op die manier kan jij dus je eigen set Juli Dans oorbellen samen stellen. Hoe leuk is dat?!

Verder hebben wij van het merk Juli Dans Jewels ook armbandjes. Wij hebben verschillende kleurtjes van die armbandjes en daarbij kan je ook heel leuk een lettertje bij kopen die bij het armbandje past zodat je het armbandje echt persoonlijk kan maken. Wij als team van DID Kleding hebben ook zo’n armbandje, wij vinden die zooo leuk!

Van hetzelfde materiaal van de armbandjes hebben wij ook kettinkjes. Daarbij kan je dus ook zo’n lettertje bij nemen als je dat leuk zou vinden! De oorbellen, armbandjes en kettinkjes van Juli Dans Jewels kan je vinden onder “Accessoires” of onder “Juli Dans Jewels”.

In de wat goedkopere klasse hebben wij oorbelletjes die nu helemaal in de mode zijn. Nu zie je veel meiden die verschillende oorbellen door elkaar dragen die wat kleiner zijn. Die schattige oorbellen kan je vinden onder het kopje “Accessoires”. Van die kleine oorbelletjes heb je bijvoorbeeld diertjes of andere leuke hangertjes.

Voor de rest hebben wij ook andere hele leuke nieuwe oorbellen en kettinkjes online gezet en anders hopen wij jou te zien in de winkel!

Hopelijk tot snel online of in de winkel.

Liefs,

Team DID Kleding

Geef een antwoord