“Say goodbye to the party collection, say hello to the new spring collection”

Hi!

Hoe zijn jou feestdagen geweest? Heb je je buik rond en vol gegeten, gefeest tot je er bij neer viel, gezellig tijd door gebracht met familie of heb je ze heerlijk relaxed doorgebracht?

Team DID hoopt dat jij onvergetelijke feestdagen heb mogen vieren met veel gezelligheid en wij wensen jou een prachtig 2019!

Sommige klanten hebben wij mogen helpen in de winkel om een party outfit (of meerdere 😉 ) te scoren of wij hebben jou party outfit in een leuk pakketje naar jou opgestuurd. Beide hebben wij met veel plezier voor jullie gedaan!

Nu de feestdagen voorbij zijn en wij alle over de top glitters en pailletten de deur uit kunnen bonjouren is er tijd voor wat nieuws… de voorjaarscollectie!

Wat ga je in deze collectie veel zien? Licht roze, beige, groen, rood, blauw en wit.

Ben je benieuwd hoe dat bij elkaar matcht? Kom een kijkje nemen bij ons in de winkel. Wij hebben de kleding en de kleuren zo bij elkaar gehangen dat je precies kan zien wat een leuk setje is. Handig toch?! En Team DID staat natuurlijk voor je klaar om je te helpen.

Wij hebben bijvoorbeeld ook hele mooie nieuwe stretch spijkerbroeken binnen, pantalons, colbertjes, wikkelblouses en comfy truien die je als jurk kan dragen.

Kortom: Hele leuke collectie! Wij hopen je snel te zien in de winkel of op de webshop.

 

Liefs,

Team DID Kleding

Geef een antwoord